Klar til nye udfordringer
Fokus på faglighed og trivsel
En god start på livet
Lyst og rum til at lære
Leg og bevægelse

Opskrivning på ventelisten

Det er en god idé at skrive dit barn på ventelisten i god tid, da der er ventelister til de fleste klasser.

 

Man skriver sit barn på ventelisten ved at klikke på nedenstående link og logge ind med Mit-ID. Det er kun forældre der har forældremyndighed og samtidig bor sammen med barnet, der kan skrive barnet på ventelisten. Det koster kr. 400,00 at skrive sit barn op. Dette er et administrationsgebyr, som ikke tilbagebetales.

Det er vigtigt at udfylde hele formularen. Sæt hak i ”modtag advisering” ellers kan vi ikke sende mails til jer og sæt hak i søskende, hvis I har søskende på skolen eller på ventelisten. Når I har udfyldt formularen og indbetalt ventelistegebyret, modtager I en e-mail kvittering med opskrivningen. Hvis I IKKE modtager en kvittering, skal I logge ind igen og rette jeres oplysninger, da e-mailadresserne højst sandsynligt indeholder fejl.

Så snart vi kan tilbyde en plads til jeres barn, vil I blive kontaktet. For yderligere information vedrørende optagelse, se procedure for optagelse på skolen. Klik her

OBS – specielt for 9. klasse! Vi optager ikke nye 9. kl. elever efter uge 42. Har du et barn der skal starte i 9. klasse, er det derfor en god ide at kontakte skolens kontor, inden du skriver dit barn op. 

Opskriv/opdater barn på ventelisten

Betalingsbetingelser

GDPR